Acoustinorm

BedrijfAcoustinorm
ProfielDeze pagina is 592 keer bekeken.
AdresPakhuisweg 3A
6745 XA Ede

0888833321
ContactStuur Acoustinorm een bericht

Acoustinorm

Profielpagina

Acoustinorm

Bedrijfsinformatie

Akoestiek verbeteren?

Bevindt u zich in een ruimte en is uw gesprekspartner slecht verstaanbaar? Lijken (stem)geluiden versterkt te worden? Kunt u zich niet meer focussen door een overdaad aan geluid? Wij helpen u graag met het uitdenken van de ideale akoestische oplossing voor uw ruimte.

AcoustiNorm, flexibele schil en QuickScan

Voor o.a. de architect, het bouwbedrijf, het bouwadviesbureau of de interieurarchitect is AcoustiNorm een betrouwbare partner in ruimteakoestiek. We begeleiden of beoordelen plannen vanaf schets tot oplevering, voeren berekeningen uit of stellen rapportages op en leveren de oplossingen. Voor opdrachtgevers de zekerheid dat het project voldoet aan alle eisen en normen ten aanzien van ruimteakoestiek.

We voeren dit op projectbasis uit of in de vorm van een QuickScan. Maar ook onze consultancy dienstverlening is een waardevolle tool; een abonnement op zekerheid. We zijn dan actief in de flexibele schil van uw organisatie. Een eigen interne specialist. Wel de lusten maar niet de lasten dus.

Denken en doen vanuit de norm betekent vaak problemen en (hoge) kosten achteraf voorkomen. Dit is in één regel de missie en visie van AcoustiNorm.

Beroep(en)

Contact

Stuur Acoustinorm een bericht

Mijnzzp.nl