3Habits

Bedrijf3Habits
ProfielDeze pagina is 592 keer bekeken.
AdresDe brink 350
2553 HE DEN HAAG
ContactStuur 3Habits een bericht

3Habits

Profielpagina

3Habits

Bedrijfsinformatie

3Habits is opgericht in 2020 vanuit de overtuiging dat als iedereen drie vaste gewoontes aanpast gebruikmakend van duurzame producten, de persoon zelf en natuurlijk de wereld daar beter van zullen worden. Een win win situatie! Via 3Habits bieden wij een platform waardoor deze producten makkelijk en op een verantwoorde manier bij jou in huis terecht komen.

Daarnaast inspireren wij je graag door in te laten zien hoe makkelijk het is om dit verschil te maken en daarmee duurzamer en milieubewuster te leven.

Duurzamer leven? Oja daar moet ik ooit nog iets mee... 

Dit is hoe de meeste mensen nog denken over het fenomeen duurzaam leven. We weten dat het belangrijk is, we willen ook zeker onze bijdrage leveren maar het komt nog wel. Het wel bekende uitstel gedrag. We eten al een stuk bewuster en sporten ook steeds meer. Dat is toch al een aanzienlijke stap? Zeker weten.

Vooroordelen...

Daarnaast denken we vaak dat mensen die duurzaam leven de mensen zijn die niet meedraaien in de maatschappij. Oftewel gekke hippies zijn.

Duurzame producten vinden we raar, fluffy en vooral heel duur! Kortom genoeg zogenaamde vooroordelen waar wij met dit platform korte metten mee maken.

Duurzaam leven is hip en sexy! De producten zijn mooi, betaalbaar en niet alleen goed voor jou maar ook voor je planeet! 

Beroep(en)

Contact

Stuur 3Habits een bericht

Mijnzzp.nl