123paracord

Bedrijf123paracord
ProfielDeze pagina is 848 keer bekeken.
AdresWitte Paardweg 26
1521 PV Wormerveer

0756151306
ContactStuur 123paracord een bericht

123paracord

Profielpagina

123paracord

Bedrijfsinformatie

Indien je op zoek bent naar paracord van de beste kwaliteit, maar je wilt niet te veel uitgeven dan is 123paracord de winkel voor jou. 123paracord is ontstaan uit een passie voor accessoires maken met dit speciale type koord. Paracord kan voor veel zaken gebruikt worden, denk o.a. aan outdoor gear, dieren benodigdheden zoals een anti teken band. Maar ook voor de fashionista's onder ons is paracord een populair en gewenst materiaal omdat je er zelf hele leuke originele armbandjes van kan maken.

123paracord is met name specialist in het super krachtige duurzame type 3 (550): paracord 550. Maar ook type 1 en 2, en PPM touw kun je hier verkrijgen. Alsmede alle mogelijke accessoires die te maken hebben met de paracord hobby. Denk aan sleutelhanger ringen, kompassen speciaal voor paracord, bedels, kralen, spacers, o ringen, d ringen, swivel, stoppers en sluitingen. Zie hier het complete overzicht: 123paracord.nl/paracord-accessoires/. Kortom, 123paracord is de one stop shop in Nederland voor iedereen die in de weer wilt gaan met parachute touw.

123paracord verkoopt niet alleen de benodigdheden voor paracord projecten, maar onderwijst ook d.m.v. handige stap bij stap tutorials. Hier vind je een overzicht van alle knopen tot nu toe behandeld: 123paracord.nl/service/paracord-knopen/. Voor alle populaire knopen soorten waaronder bijv. de visgraat knoop kun je instructies vinden in video of afbeeldingen met tekst. Zo kun je zelf in alle gemak thuis de toffe armbandjes namaken.

Paracord komt in steeds meer kleuren verkrijgbaar. Denk aan alle basis kleuren, maar ook multi color. Populair in het outdoor circuit zijn natuurlijk de camouflage kleuren. Andere leuke kleuren om eens te proberen zijn o.a. electric blue, forest fire, rollercoaster en cosmic. Het overzicht van alle opties tot nu toe vindt je op de website. Houd deze pagina in de gaten want zo nu en dan komen er weer nieuwe kleuren bij.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van 123paracordAfbeelding van 123paracord

Contact

Stuur 123paracord een bericht

Mijnzzp.nl