Team Mijnzzp

dinsdag 5 december tot en met zondag 10 december

Meer informatie over Agribex 2017.
Meer info

Wat gaat er gebeuren?

  • dinsdag 5 december tot en met zondag 10 december
  • Agribex 2017

Agribex, Internationale Beurs voor Akkerbouw, Veeteelt, Tuin en Groene Zones is in de loop der jaren uitgegroeid tot een uniek evenement waar landbouwers, loonwerkers, vertegenwoordigers van de toeleverende industrie, overheden, onderzoekers en groot publiek elkaar ontmoeten.

Alles voor de professionele landbouwer

Agribex is nog steeds de grootste professionele beurs voor landbouw en groenvoorziening in België. Op de beurs kreeg u niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kon bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen.

Thema-eilanden over actuele onderwerpen

Een bezoek aan Agribex was een heuse beleving, interactie met het publiek was het streefdoel. Daartoe werden verschillende interactieve thema-eilanden ingericht rond

sensortechnologie en het gebruik van drones in de landbouw
het beroep van landbouwmechanieker
emissiereducerende technieken in de veehouderij
stads land- en tuinbouw

Brussels Livestock Show

Brussels Livestock Show is de nieuwe naam voor de Algemene Veeprijskampen op Agribex en hiermee geven we onze Belgische genetica de nationale en internationale uitstraling die het verdient.

Prijskampen in een eigentijds kleedje,
het Europees treffen tijdens de 2de editie van het Brussels Holstein Showmanship,
een inhoudelijk debat tijden het European Livestock Forum en
de uitreiking van de eerste Farm Web Awards maken van de Brussels Livestock Show dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor iedereen die betrokken is bij de veehouderij.

Toekomstige uitdagingen voor jonge landbouwers

De organisatoren van Agribex willen ijveren voor een werkbare toekomst voor de jonge landbouwers. In samenwerking met jongeren afdelingen van de landbouworganisaties ging een bijzondere aandacht naar de noden en bekommernissen van de jongeren. De exposanten van de beurs werden aangemoedigd om hun standen attractief te maken voor de nieuwe generatie landbouwondernemers die er zit aan te komen.

Branches

Deze activiteit is geplaatst in de volgende branches.

Mijnzzp.nl