Lis Lucht

Advertentie Zonder categorie

Avatar van een anonieme gebruiker

Lis Lucht

LIS Luchtinstallatie specialisten is gespecialiseerd in het leveren en monteren van complete afzuigsystemen, luchtkanalen en bijbehorende appendages. Omdat wij zelf nauwe contacten met klanten en opdrachtgevers hebben, kunnen wij snel en efficiënt op vragen en wensen van onze relaties inspelen.

In de voorbereiding en de montage hebben wij eigen, vaak intern opgeleide, medewerkers, die in het bezit zijn van alle veiligheidscertificaten (VCA/BHV) en de juiste trainingen hebben gevolgd. LIS hecht veel waarde aan veilig en verantwoord werken! Eigen projectleiding begeleidt de projecten van begin tot einde.

Wij staan voor korte lijnen tussen directie, projectbegeleiding, voorbereiding, leveranciers en montage – ploegen. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen op gewijzigde situaties en de kwaliteit leveren wat van LIS mag worden verwacht. LIS luchtinstallatie specialisten staat bekend om zijn flexibele houding. Dit zorgt ervoor dat deadlines en opleverdata zo strak mogelijk worden nagestreefd.

Door onze ervaring en zorgvuldige benadering zijn wij inzetbaar in verschillende projecten, grote of kleine projecten, clean room of bouwput, nieuwbouw of renovatie. Wij gaan elke uitdaging aan. Dus wat u van LIS kunt verwachten is: inzet, flexibiliteit en kwaliteit in een veilige en nette organisatie.

https://www.lis-lucht.nl/

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl