VAKO Transport Systems

Advertentie Zonder categorie

Avatar van een anonieme gebruiker

VAKO Transport Systems

Containersystemen

VAKO is expert in ontwikkelen en maken van laad- en/of los systemen zodat u containers snel, veilig en efficiënt kunt laden en lossen. Daarom is ons belangrijkste doel om de problemen en uitdagingen van onze klanten te begrijpen, te analyseren en om te zetten in technische oplossingen. De hoge kwaliteitsstandaard, flexibiliteit, jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen dragen ook bij aan uw succes.

Onze containersystemen staan garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. VAKO bedenkt en bouwt zowel stationaire als mobiele laad- en/of lossystemen passend voor uw situatie.

https://www.vakotransportsystems.nl/

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl