Randallbouw

Advertentie Zonder categorie

Avatar van Zeb Sprikkelman

Randallbouw

1

U kunt bij Randall Bouw terecht voor nieuw-, ver- en afbouw, renovatie en onderhoud. Wij zijn als veelzijdige tegelzetter gespecialiseerd in natuursteen, tegelzetten en metselwerk en zijn vooral actief in de zuidelijke helft van Nederland, met name in BrabantLimburg en Gelderland.

2

U vindt projecten van ons in o.a. NijmegenGennepVenrayBoxmeerUdenGemertGrave en Vianen-Cuijk, maar ook elders in ons land zijn wij actief als allround tegelzetter. Zo kunnen wij u altijd helpen aan het gewenste natuursteen en andere tegelwerken. Wij werken graag met u samen aan de oplevering van uw project. Uw eisen en wensen zijn daarbij voor ons het uitgangspunt.

3

Tijdens de gehele duur van een project houden wij als tegelzetter nauw contact over de voortgang en eventuele aanpassingen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Daarom sluit onze tegelzetter elk project graag af met een opleveringsgesprek waarbij wij samen met u nagaan of het project met betrekking tot natuursteen of andere producten aan de vooraf gestelde eisen en wensen voldoet.

https://www.randallbouw.nl/

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl