Wasparfum, de trend van 2022

Advertentie Zonder categorie

Avatar van Peter

Wasparfum, de trend van 2022

Wasparfum kopen is populair in Nederland!

Wasparfum is een grote trend en is afkomstig uit Italië. Het zeer populaire middel koop je nu ook goedkoop in Nederland en is in vele aanbiedingen in huis te halen. Wis tje dat je slechts enkele druppels parfum gebruikt als toevoeging op je vloeibare wasmiddel? Door deze toevoeging geeft het een sterke geur mee aan je wasmiddel en ruikt je vers gewassen kleding en andere soorten textiel als nooit tevoren!

Wasparfum kopen kan voordelig en gemakkelijk online en de prijzen van de flacons zijn zeker niet hoog. Sterker nog, je kunt lang mee met een parfum naar keuze. Doordat je maar een paar druppels parfum hoeft te gebruiken per volle wasmachine, gaat een fles tot wel maanden mee. Er zit vaak een speciale druppelaar in de flacons en hierdoor kun je de flesjes zeker als ecologisch en duurzaam bestempelen. 

Wasparfum kopen

Het gebruik van wasparfum zorgt ervoor dat je een heerlijke parfum toevoegt aan je was. Hiermee haal je Italië naar Nederland toe en het is mogelijk om verschillende soorten in huis te halen. Met een proefpakket kun je zelf op onderzoek uitgaan welke geur het beste bij jou en je type was hoort. De verschillende flacons in een proefpakket zijn doorgaans 100 tot 500 ml groot en per was heb je ongeveer 5 ml nodig per gevulde trommel van 5 kilo. Door deze zuinigheid kun je met een proefpakket maanden vooruit en bestel je vervolgens jouw favoriete geur extra voordelig.

Merken en geuren

Je koopt een parfum in verschillende geuren en merken zoals wasgeluk, Il Bucato di Adele, Diamante en Horomia. Door de enorme kracht en ‘explosie’ van de parfum wordt de geur ook nog eens veel langer gebonden aan je kleding dan bijvoorbeeld een wasverzachter. De zeer fijne samenstelling is dan ook zeker bedoelt om geuren toe te voegen en extra fijn voor huizen met huisdieren of veel sportkleding. Ontdek de beste aanbiedingen op wascapsules.nl en haal de populaire merken nu zelf in huis!

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl