Avatar van Studentonderzoeker

Ondernemers gezocht voor korte enquete AOVs

Beste ondernemers,

Als studentonderzoeker aan de Universiteit Leiden ben ik op dit moment samen met een medestudent onderzoek aan het doen naar arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandig ondernemers. Doel van het onderzoek is om meer inzicht te krijgen in hoe zelfstandigen hier tegenaan kijken, zodat het beleid rondom AOV's eventueel verbeterd kan worden.

Ik zou het ontzettend kunnen waarderen als u een paar minuten de tijd heeft om de onderstaande enquête in te vullen (zie link). En wie weet draagt u hiermee wel bij aan gunstigere omstandigheden voor alle hardwerkende zelfstandigen in Nederland! 

https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_8wSyuZjKNAM1tsi

Alvast hartelijk dank!!

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl