Avatar van BizzFund

Bedrijfsleningen, adviezen en investment met hoog rendement.

BizzFund (bizzfund.nl) is gespecialiseerd in bedrijfsadviezen en funding, leningen. Voor advies of financiële steun in uw bedrijfsvoering , of u zoekt naar een goed platform om rendement in rente uit uw vrij te besteden fund te halen. Voor beiden bent u op het juiste adres. BizzFund is een zeer leerzame, leuke en spannende, besloten vereniging om deel van uit te maken.

Groot risico in leningen en investeringen! Hierdoor speciale manier van werken nodig die zekerheid inbouwt. BF is een uniek bedrijf in adviezen en funden. BF heeft een heel eigenzinnige manier van werken. Er is geen ander als BF. Wij proberen in total control te zijn over alle projecten. Wij hebben anders als andere veel en nauw contact met alle betrokkenen. Hoog rendement in investeringen. 4 tot 9% met een gemiddelde van 6%.
 

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl