Studioplant

BedrijfStudioplant
ProfielDeze pagina is 147 keer bekeken.
AdresAmsterdam
ContactStuur Studioplant een bericht
Extra informatiePersbericht

Studioplant

Profielpagina

Avatar van Studioplant

Bedrijfsinformatie

Studioplant.nl is dé online plantencoach op het gebied van kamerplanten. Wij creëren en produceren supersnelle content zodat ook jouw planten overleven. Of het nu gaat om water geven, gele bladeren of planten stekken. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Jouw online plantencoach

Door het maken van korte video's, lookbooks en blogs houden wij je op de hoogte van alles op het gebied van kamerplanten en bloempotten. Zo ontvang je niet alleen informatie en tips, maar bieden wij ook een dagelijkse dosis inspiratie.

Ieder seizoen plaatsen wij een lookbook. Een online folder vol nieuwe hippe kamerplanten. Het leukste? Je kunt deze planten vanuit het lookbook direct bestellen! Wij maken het je namelijk graag zo makkelijk mogelijk. Ook komen de nieuwste trends op het gebied van bloempotten, plantenstandaarden en ecosystemen aan bod. Zo blijf je altijd op de hoogte van de allernieuwste trends!

Voor in ons nieuwe lookbook zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Want wij maken van ieder lookbook graag een feestje. Heb je interesse? Laat dan van je horen en neem contact met ons op!

Wekelijks nieuw assortiment

Naast kamerplanten hebben we sinds kort ook een uitgebreid aanbod luchtzuiverende planten en kantoorplanten. Dit assortiment breiden wij wekelijks uit zodat wij in al jouw wensen en behoeften kunnen voorzien.

Daarnaast is het mogelijk om op onze website kamerplanten en bloempotten te vergelijken. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt voor je nieuwe groene vrienden.

Ben je op zoek naar een geschikte kamerplant of bloempot, maar kun je door al die planten je wensen niet meer zien? Stuur ons gerust een berichtje! Wij helpen je graag in je zoektocht. Ook als jou geschikte kamerplant nog niet ons assortiment zit. Dan gaan wij ervoor zorgen dat dit wel het geval is! Zo maken we samen de wereld een klein beetje groener.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van StudioplantAfbeelding van StudioplantAfbeelding van Studioplant

Contact

Stuur Studioplant een bericht

Mijnzzp.nl