Energiek Inkopen voor ZZP & MKB

BedrijfEnergiek Inkopen voor ZZP & MKB
ProfielDeze pagina is 1796 keer bekeken.
AdresSmalle Streek 11
3871bw hoevelaken

0623703555
ContactStuur Energiek Inkopen voor ZZP & MKB een bericht
Extra informatietankpas

Bedrijfsinformatie

Energiek Inkopen? Wat heeft u aan ons?

Ruim 70% van de ondernemingen kunnen op bedrijfskosten besparen. U leest het goed: 70%. Een kans. Op internet zijn een aantal inkooporganisaties te vinden voor o.a. zzp en mkb. U kunt zich daar voor aanmelden, lidmaatschapsgeld betalen en veel mails ontvangen. Mijn ambitie is om zo’n traject ernstig te vereenvoudigen. Zonder lidmaatschap, zonder een (betaald) abonnement en u zonder dat een tsunami aan mails ontvangt. Wij noemen dat …

Bedrijfskosten verlagen

EnergiekInkopen.nl informeert en adviseert ondernemers over producten en diensten die de bedrijfskosten met 10-20% verlagen.  Juiste producten waarmee u op jaarbasis letterlijk honderden euro’s of meer mee bespaard. En dat door het in een paar minuten aan te vragen en er snel mee werken. Op de ‘Dag van de Arbeid van 2018’  heb ik samen met een aantal leveranciers een nieuw initiatief begonnen producten en diensten aanbieden die significante voordelen biedt. Als zelfstandig ondernemer had hij ondervonden hoe tijdrovend het is om de juiste producten te vinden. Want het internet is (onoverzichtelijk?) groot. Veel tijd verbranden en op allerlei sites bezoeken en soms moeilijke aanvraag procedures doorlopen. Inkopen moet Energie opleveren en niet Energie kosten. Vandaar dat ons initiatief “EnergiekInkopen.nl” heet.

Onze ambitie en missie

1. Online Inkoopproces. Zonder papieren tussenkomst een A-product of dienst online aanvragen.

2. Scherpe prijs. Zonder lidmaatschap kosten €49,95 of zoiets per jaar.

3. Keigoed. De kwaliteit en klantentevreden moet minimaal 8,5 zijn.

Welke producten kunt u via ons aanschaffen?

We zijn gestart met de zakelijke tankpas (gratis via ons aan te vragen).

Kort daarna volgde het aanvragen van een lease-auto waarbij het aanvragen en regelen volledig digitaal gaat (Uniek in Europa!)

Sinds kort kan u de beste WordPress Webhosting in de markt direct aanvragen.

Meerdere producten gaan nog volgen, dus bezoek regelmatig EnergiekInkopen.nl. Daarnaast publiceren wij elke week minimaal twee artikelen met inhoudelijk informatie over deze producten, reviews en tips.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Energiek Inkopen voor ZZP & MKBAfbeelding van Energiek Inkopen voor ZZP & MKB

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Energiek Inkopen voor ZZP & MKB een bericht

Mijnzzp.nl