E.B Service Raalte

BedrijfE.B Service Raalte
ProfielDeze pagina is 3463 keer bekeken.
Adresde Maten 77
8101 GD Raalte

0651538064
ContactStuur E.B Service Raalte een bericht

E.B Service Raalte

Profielpagina

E.B Service Raalte

Bedrijfsinformatie

Wij verkopen beperkt nieuwe en tweede handse toestellen en repareren uw smartphone en tablet en zijn dus gebaat bij een tevreden klant. Dit weten wij te bereiken door een ongekende lage prijsopgave en, niet geheel onbelangrijk,‘n extreem snelle service. Zo wordt uw toestel zeer snel onderzocht, en na uw akkoord weer zeer snel in orde gemaakt. Mocht echter blijken dat de reparatiekosten naar uw mening te hoog gaan uitvallen, dan bent u niet verplicht de reparatie te laten uitvoeren, wij zullen u dan ook niets in rekening brengen voor het onderzoek van uw smartphone of tablet.

Gratis onderzoek

Wij bieden u een gratis onderzoek aan. Dit heeft als voordeel dat wanneer mocht blijken dat de reparatiekosten hoger zijn dan verwacht, u geen rekening krijgt voor het onderzoek. Wij sturen uw smartphone of tablet gewoon weer terug. Het enige wat u betaalt zijn de verzendkosten. U kunt ook de smartphone of tablet bij ons laten, waarna deze dan op een milieuvriendelijke wijze wordt verwijderd.

Voor vochtschade onderzoek reken we wel onderzoekskosten wanneer het toestel niet herstelbaar is.

Zeer snel uitsluitsel

Zeer snel na ontvangst van uw smartphone of tablet krijgt u een reparatievoorstel van ons in uw mailbox.
U kunt dan rustig over het voorstel nadenken en ons laten weten of u wel of niet de reparatie wilt laten uitvoeren door ons. Gaat u akkoord met ons voorstel dan is uw smartphone of tablet zeer snel weer 100% in orde.

Betaling en Verzending

Wanneer uw toestel na reparatie weer in orde is, ontvangt u van ons per mail de gegevens voor betaling. U kunt dit dan via de bank aan ons voldoen. Na ontvangst van uw betaling (of betaalbewijs) verzenden wij uw toestel de eerstvolgende werkdag met PostNL (aangetekend en verzekerd).

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken om uw smartphone of tablet te laten repareren, kunt u via het contact formulier doen of u belt ons op 06-51538064. U kunt nu ook via de reparatie webshop uw reparatie aanmelden.

Reparatie

Staat uw reparatie er niet tussen dan kunt u deze gewoon aanmelden via de contact pagina.

Informatie

Meer informatie vind u op onze site.

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur E.B Service Raalte een bericht

Mijnzzp.nl