Connected Communication

BedrijfConnected Communication
ProfielDeze pagina is 3257 keer bekeken.
AdresOranje zegge 10
5251HX Vlijmen
ContactStuur Connected Communication een bericht
Extra informatiewebteksten-laten-schrijven | zakelijke-teksten

Bedrijfsinformatie

Tekstschrijver nodig?

Heb je last van een hatelijk knipperende cursor op een blanco scherm? Laat mij je verhaal vertellen.

Als tekstschrijver bekijk ik hoe ik je product of dienst zo sterk en overtuigend mogelijk kan presenteren. Ik kijk met een frisse blik naar je product of dienst en verplaats me in je potentiële klanten. Zo werk ik naar relevante teksten voor je doelgroep toe, in de juiste tone of voice.

Elk stuk tekst is een contactmoment met je bedrijf. Van webtekst tot brief. Met aansprekende teksten geef je dat duwtje, om contact op te nemen met je bedrijf, akkoord te gaan met een offerte, een bestelling te plaatsen. Daar ga ik graag voor je mee aan de slag.

Kort over Connected Communication

Content die een klik met jouw bedrijf laten ervaren. Merkgevoel en vertrouwen, verpakt in tekst. Dat is waar de naam ‘Connected Communication’ voor staat. Achter het toetsenbord vind je mij, Tatjana van der Krabben.

In 2006 startte ik op detacheringsbasis als tekstschrijver en vertaler. Hieruit is in 2014 tekstbureau Connected Communication voortgekomen. Toen nog in het pittoreske ’s-Hertogenbosch gevestigd, maar inmiddels op een fijne stek in het bruisende Vlijmen.

Hieronder staan de diensten die ik aanbied op een rijtje. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met me op of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Connected CommunicationAfbeelding van Connected Communication

Contact

Stuur Connected Communication een bericht

Mijnzzp.nl