CV5

BedrijfCV5
ProfielDeze pagina is 2027 keer bekeken.
AdresDe Genestetstraat 28
2273 VW Voorburg

0612345678
ContactStuur CV5 een bericht

CV5

Profielpagina

CV5

Bedrijfsinformatie

moderne

VERGROOT DE KANS OP EEN BAAN MET JOUW UNIEKE CV

Het valt tegenwoordig niet mee om een baan te vinden. De arbeidsmarkt is niet meer wat deze geweest is. Veel banen verdwijnen en het aantal werklozen wordt steeds groter. Het is 'normaal' dat er op een vacature meer dan honderd sollicitanten afkomen. Bedrijven zien door de bomen het bos niet meer en selecteren de eerste ronde puur op het uiterlijk van een CV. Na nog geen enkel woord gelezen te hebben verdwijnen er direct tientallen in de prullenbak. Het aanbieden van een uniek en professioneel CV maakt de kans op succes daarmee stukken groter.

Onderscheidend

Dankzij een sterk, persoonlijk en onderscheidend CV komen persoonlijkheden beter tot hun recht en zijn de kansen op de arbeidsmarkt groter. Het onderscheiden van de menigte is een heel belangrijk punt binnen het vinden van een nieuwe baan. Daarnaast is het zelf maken van een CV niet altijd gemakkelijk en kan dit uren in beslag nemen. CV5 biedt kant-en-klare CV's die binnen een mum van tijd zijn ingevuld. Verder zit er standaard een passende motivatiebrief bij. De professionaliteit neemt sterk toe door het CV en motivatiebrief in dezelfde onderscheidende combinatie aan te bieden.

Makkelijk aan te passen

Voor elke functie zijn er aparte CV's beschikbaar, met prachtige layouts en designs. Het bestand is al kant-en-klaar, het is voldoende om er nog enkele gegevens in te zetten. Dit bespaart tijd, zodat er meer tijd overblijft voor het zoeken naar vacatures. De aanpassingen vinden plaats in Microsoft Word en het CV valt vervolgens als Word-document of in het Pdf-formaat op te slaan. Na het aanmaken is het bestand direct uit te printen. Lukt het niet dan is er altijd ondersteuning beschikbaar. Samen met deze ondersteuning is het maken van de perfecte CV een peulenschil.

De visie

CV5.nl is een website die kant-en-klare CV's en motivatiebrieven aanbiedt. Klanten hebben de keuze uit verscheidende lay-outs en daarbij horende functies. Enkele CV's zijn gratis te downloaden, de overige zijn te downloaden voor een kleine prijs.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van CV5

Contact

Volgen op Twitter

Stuur CV5 een bericht

Mijnzzp.nl