Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp
Het zijn vandaag de dag lastige tijden voor veel ondernemers. De meeste ondernemers merken al langere tijd dat het aantal opdrachten terug loopt en ook de prijzen onder druk staan. En als we het nieuws moeten geloven zal er niet snel een verbetering in komen. Het lijkt soms wel of niemand elkaar nog vertrouwt en iedereen zich maar een beetje aan het indekken is. Is het een tijdelijke dip of maken we ons klaar voor echte sombere tijden? Helaas weten wij het ook niet en zal de tijd het leren.
 
Op onze website zien we veel bezoekers binnen komen die opdrachten proberen te vinden maar geen lid worden. Wij vinden dit erg jammer. Er zijn regelmatig leden die via hun profielpagina offerte-aanvragen krijgen of andere vragen gesteld krijgen van bezoekers. Mijnzzp is er om de ondernemer te helpen in hun dagelijks bestaan. Ook zijn er leden die geen gebruik maken van de index en zo mogelijk opdrachten mis lopen. Wij zien regelmatig dat er berichten verzonden worden naar leden met een hoge index. Dus bent u van plan om lid te worden van Mijnzzp of bent u al lid en heeft u de index nog niet aan staan: doe dit dan. Met een hogere index komt u ook vaker op de voorpagina te staan en staat u ook in de zoekresultaten hoger dan leden zonder of met lage index.
 
Mijnzzp is een groeiende website met steeds meer bezoekers die ook echt informatie zoeken. Wij hebben de meeste beroepen inmiddels omschreven waar behoorlijk wat bezoekers op af komen en zo ook weer op een bepaald beroep uitkomen. Staat uw bedrijf er bij met een hoge index? Onlangs hebben wij met Mijnzzp een pagerank bereikt van 4 en wij verwachten dan ook dat het aantal bezoekers verder zal groeien wat ook weer goed is voor de leden van Mijnzzp.
 
Ook zijn wij inmiddels de 1.400 leden voorbij waar wij erg trots op zijn. Wij maken weinig reclame voor de website en de leden komen bijna allemaal via links en zoekresultaten binnen. Soms is het één nieuw lid per dag maar er zijn dagen bij dat het er 4 zijn. Onze verwachting is dan ook dat het aantal leden nog fors zal groeien en de website zo steeds groter en bekender zal worden. 
 
Dus bent u nog geen lid overweeg dit dan. Mijnzzp is een gratis website voor ondernemers. Wij proberen Mijnzzp groot te maken zodat u meer kansen maakt op de arbeidsmarkt als ondernemer.
 

Mijnzzp.nl