Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Er zijn heel veel bedrijven die Twitter gebruiken. Maat wat heeft u eraan en wat kunt u er mee? Als u regelmatig op Twitter berichten plaatst bouwt u vanzelf een leuk netwerk op van volgers. Dit gaat niet vanzelf. U zult wel regelmatig goede berichten moeten plaatsen. Wanneer iemand u volgt en ze klikken op de link komen ze waarschijnlijk op uw website uit. Dit is dan toch maar weer een bezoeker op uw website. Door het plaatsen van goede berichten kunt u veel extra bezoekers naar uw website trekken.
 
Wij gebruiken ook Twitter. Als wij iets nieuws plaatsen op de website dan wordt dit automatische naar Twitter verzonden. Wanneer een van onze volgers dit leest dan is aan de persoon de keus om te gaan kijken naar het bericht. Niks hoeft maar het mag wel.
 
Onze leden kunnen bij hun profiel hun Twitter account opgeven. Wanneer ze dit doen dan komen hun Tweets ook op onze voorpagina te staan en bij hun profiel. Zo maakt u automatisch op onze website reclame wanneer u iets op Twitter plaatst.
 
Wij kijken ook steeds op Twitter of wij iemand kunnen volgen die regelmatig werk aanbiedt voor zelfstandigen. Wij volgen nu al diverse bedrijven die regelmatig opdrachten Twitteren. Wij plaatsen deze Tweets dan weer op onze website onder de advertenties.
 
Zorg wanneer u Twitter gaat gebruiken dat u de juiste mensen volgt. Wanneer u serieus met uw account omgaat zal u zien dat in de loop der tijd  vanzelf de juiste volgers krijgt. Deze mensen zullen dan regelmatig op uw website een bezoekje nemen.

 

Mijnzzp.nl