Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Zoals wij al gemeld hadden in onze laatste nieuwsbrief hebben wij het onlangs mogelijk gemaakt om vragen te stellen en antwoorden te geven. Inmiddels staan er al een aantal vragen op de website, ook hebben er diverse leden al antwoorden gegeven op vragen. Onze dank hiervoor.

Wij hebben hard gewerkt om zaken te verbeteren met betrekking tot de vragen en antwoorden. Wij zullen niet stoppen en proberen dit steeds te verbeteren. Er worden nog geen mails verzonden wanneer iemand een antwoord geeft op uw vraag dit gaan wij wel bouwen. Zo kunt u precies zien wanneer iemand een antwoord geeft op uw vraag.
 
Wij hebben al een kleine aanpassing doorgevoerd. De nieuwste vragen kwamen onder in de lijst te staan en dat was verwardend. Inmiddels is dit verholpen. Door het blijven gebruiken komen wij vanzelf achter de fouten of de zaken die anders zouden moeten
 
Er is ook een vraag gesteld waar leden op kunnen antwoorden over hun Twitter naam. Hier roepen wij alle leden op hun Twitter naam te plaatsen. Zo kunnen onze leden elkaar ook vinden op Twitter. Wellicht vergroot dit uw netwerk weer.
 
Nieuwsbrief
 
Wij willen nog een keer vermelden dat wanneer u de mijnzzp index aan heeft staan u uw eigen nieuwsbrieven kunt versturen naar uw volgers. Bezoekers van uw profiel kunnen u volgen dan. Dit betekent dat wanneer u minimaal een volger heeft u uw eigen nieuwsbrief kunt versturen.

 

Mijnzzp.nl