Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Inmiddels worden wij steeds beter gevonden op het internet. Wat anderhalf jaar terug begon met  een idee ziet er nu al heel professioneel uit. Iedere keer proberen wij de website te verbeteren door aanpassingen. De ene keer gaat het om iets kleins en de andere keer iets groots. Zo zijn wij vannacht een uur offline geweest omdat er een grote aanpassing is gedaan. Ons registratie systeem draaide nog op Joomla. Dit hebben wij nu vervangen door middel van een eigen registratiesysteem. Hierdoor kunnen wij de website verder verbeteren.
 
Op de profielen van de leden staat bovenaan de pagina hoe vaak een profiel bezocht is. De meest bezochte bedrijven staan al boven de 6000 bezoekers. Dit geeft dus wel aan hoe goed de website inmiddels bezocht wordt. Op het moment is de teller maar een eerste indruk. Wanneer iemand steeds op vernieuwen drukt zal de teller iedere keer omhoog gaan. Dit gaat veranderen. Wij denken er aan om een soort PageRank aan alle profielen toe te voegen. Dit houdt dan in dat u kunt stijgen als lid van de website van 0 tot en met 10. Hoe wij deze waardering gaan uitvoeren en waarom, daar komen wij later nog wel een keer op terug.
 
Onze website is in eerste instantie bedoeld om reclame te maken voor de leden. Wij zijn dus steeds op zoek naar extra toepassingen om dit te kunnen doen. Ook blijven wij zoeken naar extra functionaliteiten zoals kortingen of leuke aanbiedingen voor leden
 
Niet alle leden vullen hun beroepen in bij hun profiel. Vanaf het begin hebben wij de mogelijkheid om uw beroepen op uw profiel te kunnen toevoegen. Door het invullen van de beroepen zal u veel sneller via onze site gevonden worden maar ook door Google, als iemand zoekt op een beroep met daarin als extra toevoeging zzp. Het kan zijn dat u geen beroep invult omdat het nog niet in de lijst staat. In dit geval stuurt u een mailtje en wij zullen het beroep toevoegen aan de lijst.
 
Onze website trekt op het moment ongeveer vier nieuwe leden per dag. Hieruit kunnen wij wel concluderen dat de behoefte voor het reclame maken nog steeds erg groot is. Wij hopen dat nog veel meer ondernemers onze website zullen vinden en lid worden. Wij worden iedere keer erg blij als wij zien dat er weer een nieuw lid op de site is en de moeite neemt om zijn bedrijf te presenteren. Dit geeft ons weer de extra kracht om te blijven door sleutelen met de website. Zo weten wij ook weer dat we op de goede weg zijn.

 

Mijnzzp.nl