Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Beste bezoekers van onze website.

We zijn inmiddels over de vierhonderd leden heen.

Een oscar waardig :-)

We zijn op dit moment nog erg druk met het verbeteren van de website. In de laatste nieuwsbrief hebben wij kenbaar gemaakt dat wij een paar dingen anders gaan doen. In de toekomst zal een nieuwe advertentie ook echt per mail naar u verzonden worden. Wij zullen alle advertenties handmatig controleren. U kunt straks zelf aangeven of u de mails wenst te ontvangen.

Op het moment hebben wij wat problemen met leden die hun wachtwoord niet kunnen opvragen. Wij zijn aan het zoeken naar het probleem. Wanneer u niet kunt inloggen dan kunt een mail sturen naar info@mijnzzp.nl. Wij zullen uw dan handmatig een nieuw wachtwoord zenden.

Binnenkort hebben wij een nieuwe uitgelicht op de site staan. Wanneer u met uw bedrijf een keer uitgelicht wenst te worden dan kan u een mail sturen naar de redactie. Ook wanneer u een weblog wenst te starten kan dat.

We zijn ook met diversen andere partijen aan het praten om u via onze website nog meer diensten te kunnen aanbieden. Dit kan nog wel enige tijd in beslag nemen.

 

Mijnzzp.nl