Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Onze website bestaat inmiddels anderhalf jaar en heeft inmiddels 549 leden. Wij hebben dagelijks tussen de 150 tot 200 unieke bezoekers op onze website. Wij zijn steeds bezig met het verbeteren van de website. Ook zoeken wij in de markt steeds bedrijven die hun diensten willen aanbieden op onze website met leuke kortingen voor leden van mijnzzp.

Wij zouden graag van u als bezoeker willen weten waar u nu aan zit te denken, wij bouwen de website voor u en alle andere ondernemers. Wanneer u een idee heeft voor onze website laat het ons dan weten. Ook wanneer u dingen op onze website tegen komt waar u van denkt dat kan beter. Een frisse blik van een bezoeker op onze website is ons veel waard. U kan dingen zien waar wij niet eens op letten.
 
Een voorbeeld waar wij op dit moment aan denken is dat mensen een advertentie plaatsen op onze website in bijvoorbeeld de branche bouw. Stel dat wij 100 bedrijven hebben in die branche. De persoon die de advertentie plaatst betaalt ons een bedrag van € 2,-. Voor dit bedrag mailen wij de advertentie naar alle leden in de branche bouw die aangegeven hebben dat ze dit soort mails wensen te ontvangen. De leden die de advertentie ontvangen krijgen van ons 1 cent. Wanneer wij veel leden hebben en mensen die de advertenties voor € 2,- willen plaatsen kan dit toch leuk oplopen voor de ontvangers. Het zal niet snel veel geld zijn maar u hoeft er verder ook niks voor te doen. De andere euro gebruiken wij om de site verder te verbeteren.

 

 

Mijnzzp.nl