Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Wij zijn bezig om leden te belonen wanneer zij nieuwe leden aanbrengen op onze website. Het zal straks mogelijk zijn dat u een kennis ondernemer tipt om lid te worden van onze website.
 
Voor wat hoort wat
 
Wanneer u een nieuw lid aanbrengt die vervolgens netjes zijn profiel op onze website invult zullen wij u belonen met uw bedrijf op de voorpagina. Wij zullen dan twee dagen uw bedrijf constant op onze voorpagina laten staan. Zo maakt u op een leuke manier extra reclame op onze website.
 
Wij denken dat een leuke toevoeging is voor u en ons. Wij zijn ook op zoek naar manieren om extra reclame te maken voor onze website. Daarom hebben wij dit bedacht. Het kost u niks en wij krijgen er misschien extra leden door. De enigste voorwaarde die wij stellen is dat de aangebrachte ondernemer een openbaar profiel heeft die netjes is ingevuld.
 
En wij zijn niet kinderachtig
 
Wanneer u meerdere nieuwe leden aanbrengt op onze website zullen wij u dus nog langer op de voorpagina laten staan. Het maakt ons niet uit of dit dan 2 dagen zijn of twee weken. Momenteel ververst de voorpagina van onze website om de 5 minuten. Belangrijk is om te melden dat wij bedrijven die de index meter gebruiken vaker op de voorpagina tonen. Dus heeft u de index meter nog niet aanstaan raden wij u aan dit wel te doen.

 

Mijnzzp.nl