Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Beste leden of bezoekers van onze website.

U kunt ons helpen.

Wij hebben nu 341 leden op onze website, dit is niet slecht te noemen voor de korte tijd dat de website bestaat (nu 9 maanden). Wij hebben op onze site momenteel tussen de 80 tot 100 unieke bezoekers per dag. Wanneer u dit bericht leest dan willen wij u dan ook vragen onze website eens te tippen bij uw netwerk, wij bouwen de website in onze vrije tijd en staan open voor ideeën van u om onze website te verbeteren zodat u nog beter gevonden kan worden op onze website.

De website is niet alleen voor zzp-ers, wanneer u geen zzp-er bent kunt u ook gewoon reclame maken op onze website. Particulieren die geen bedrijf hebben kunnen ook gewoon advertenties plaatsen op onze website.

Wij hebben ook de rubriek uitgelicht op onze website, u kunt u daarvoor gratis aanmelden en de dienst zelf is ook gratis. Wanneer u met uw bedrijf op onze website uitgelicht wenst te worden dan kunt ons mailen en wij zullen dan contact met u opnemen. Deze dienst doen wij een keer per maand . U staat dan gratis een maand op onze voorpagina. Wanneer wij in de toekomst meer aanmeldingen krijgen voor de rubriek uitgelicht dan zullen wij de frequentie verhogen, dit is nu nog niet aan de orde.

Dus wanneer u onze website tipt aan uw kennissen dan zouden wij dit erg waarderen.

14 maart 2010 update: wij hebben nu 569 leden

Mijnzzp.nl