Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Inmiddels weer anderhalf jaar terug zijn wij begonnen met het bouwen van onze website. Wat begon met een spontaan idee en veel doorzettingsvermogen is inmiddels een uitgebreide website geworden. Met leden en bezoekers die regelmatig een kijkje komen nemen op onze website. In de nieuwsbrief die wij regelmatig sturen proberen wij onze leden op de hoogte te houden van onze nieuwe ontwikkelingen.
 
Gisteren hadden wij 234 unieke bezoekers op onze website. Met een gemiddelde tijdsduur van bijna 7 minuten. Wij vinden het erg leuk om te zien dat leden van onze website steeds terug komen om onze nieuwe mogelijkheden uit te proberen. Zo zijn er al diverse groepen op onze website actief. Wij danken de leden die op onze website een groep willen beheren.
 
Het aantal bezoeker van onze website is de laatste maanden dan ook aanzienlijk gestegen. Hadden wij in januari nog ongeveer 3000 bezoekers per maand in maart is dit gestegen naar 5000 unieke bezoekers. Wij hopen dan ook dat wij deze stijgende lijn voort kunnen zetten.
 
Ook onze stijging bij Google geeft goede hoop op de toekomst. Bezoekers vinden ons steeds beter via zoekopdrachten. Ook maken wij gebruik van Alexa. Onze rank bij Alexa is op het moment 149.186. Dit betekent dat er wereldwijd 149.186 website zijn die vaker bezocht worden dan de onze. De meningen over Alexa zijn wel verdeeld. Niet iedereen ziet dit programma als een betrouwbare meter. Heeft u zelf een website en maakt u gebruik van de meter dan is een Alexa score onder de miljoen netjes.
 
Het gebruik van onze website wordt nog interessanter voor u als wij veel leden hebben. Wij verwelkomen dan ook ieder lid dat zich op onze website aanmeldt. In de maand April hebben wij weer 70 nieuwe leden mogen verwelkomen op onze website. Soms 1 per dag en soms ook 8 of meer per dag. Ook hebben wij al diverse leden uit het buitenland op onze website zoals uit België, Spanje en Zweden. Wij hopen dan ook dat we nog veel meer leden uit het buitenland krijgen op onze website.

 

Mijnzzp.nl