Team Mijnzzp

Taxi

Zondag hebben wij alle leden die aangegeven hebben een profiel update te willen ontvangen een mail verzonden waarin wij hun statistieken weergeven en tips geven over het invullen van hun profiel. Deze mail versturen wij eens in de zoveel tijd omdat wij veel waarde hechten aan goed ingevulde profielen van onze leden en omdat leden dan makkelijk kunnen zien waar ze eventueel hun profiel nog kunnen verbeteren.
 
Wij willen nogmaals melden dat het aanzetten van de Mijnzzp Index veel voordelen geeft voor leden. Door het aanzetten van de Index vertonen wij een bedrijf vaker op de voorpagina en kunt u de optie 'nieuwsbrief versturen' aanzetten. Ook kunnen bezoekers zoeken op bedrijven met een bepaalde Index. Zoals momenteel te zien is op de voorpagina in de rechter bovenhoek.
 
Wij vinden het erg leuk om te zien dat leden de moeite nemen na onze mail van zondag om hun profiel te verbeteren. Zo zijn er aardig wat leden die de Index aangezet hebben en hun profiel aangepast hebben.
 
Sinds vorige week is het dagelijks aantal bezoekers fors toegenomen op Mijnzzp. Zo hadden wij vorig jaar iedere dag ongeveer 150 unieke bezoekers,  inmiddels is dit toch wel toegenomen tot ruim 200 unieke bezoekers per dag. Wij hopen dan ook door het verkrijgen van meer bezoekers het aantal leden fors zal groeien en Mijnzzp meer naamsbekendheid zal krijgen wat onze leden ook weer ten goede komt. Dat het aantal dagelijkse bezoekers groeit komt mede doordat wij al een paar maanden bezig zijn met het beschrijven van alle beroepen wat erg veel tijd in beslag neemt. Wij denken dan ook dat de eerste beschrijvingen inmiddels geïndexeerd zijn de door de verschillende zoekmachines. Momenteel hebben wij ongeveer 450 beroepen beschreven van de ruim 800 beroepen die er te vinden zijn op de website. Ook is het zo dat wij sommige beroepen verwijderd hebben omdat ze bijvoorbeeld te specifiek waren en daarom te veel onduidelijkheid gaven tijdens het zoeken.
 
Binnenkort kunnen leden via onze website ook hun boekhouding verzorgen. Hoe dit gaat werken kunnen wij nog niet melden omdat wij dit ook nog niet precies weten. Deze nieuwe functie wordt aangeboden door een externe partij, tegen een scherp tarief. Wanneer wij precies weten hoe en wanneer wij deze dienst gaan aanbieden zullen wij dit melden op de website en in onze nieuwsbrief.

Mijnzzp.nl