Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Zeer slecht schilderwerk

Schilderbedrijf Theunissen Spankeren wint weer prijs in klant-tevredenheidswedstrijd!

In de jaarlijkse verkiezing van schilders vakorganisatie ‘de Betere Schilder’, heeft familieschildersbedrijf Theunissen (vader en twee zoons) de 4e prijs gewonnen in de landelijke klant-tevredenheids wedstrijd met het bijzonder hoge waarderingscijfer van 9,3!

Theunissen deed dit jaar voor de tweede keer mee en werd vorig jaar 10e, een duidelijke verbetering dus, terwijl er toch ruim 300 schildersbedrijven aan deze wedstrijd mee doen!

De Betere Schilder-organisatie heeft de verkiezing in het leven geroepen om kwaliteit en service van de leden hoog te houden. De klanten beoordelen door middel van tevredenheids-formulieren de geleverde diensten.

In De Betere Schilder heeft Theunissen een vakorganisatie gevonden die dezelfde filosofie aanhangt als hijzelf, nl. het leveren van kwaliteits schilderwerk. Als een van de eerste schildersbedrijven in de regio trad hij toe tot De Betere Schilder. Alléén schildersbedrijven die voldoen aan verschillende strenge kwaliteitsnormen worden in dit verband toegelaten. Na een uitgebreide toetsing mogen alleen de beste schildersbedrijven het kwaliteitskeurmerk Erkend Betere Schilder voeren.

Theunissen daarover; “De Betere Schilder houdt me scherp en daagt ons uit om ons voortdurend als vakmensen te blijven ontwikkelen”. “De toekenning van deze prijs geeft ons de bevestiging dat ook de klanten -en daar gaat het uiteindelijk allemaal om- overtuigd zijn van onze service en kwaliteit”. Al de inspanningen zijn dus wederom een goede investering gebleken.

“Waarom wij gekozen hebben voor ‘de Betere Schilder’? De klanten van een Betere Schilder weten duidelijk waar ze aan toe zijn”.

“Na oplevering van het schilderswerk ontvangt de klant een tevredenheidsformulier. Hiermee kan aangegeven worden wat de klant van het werk van de betreffende schilder vindt.

De Betere Schilder controleert dus of de geboden kwaliteit en service voldoet aan de gestelde normen. Bovendien maken alle klanten die meedoen kans op een schildersbon van € 500,00”.

Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek over de voordelen van

www.betereschilder.nl of bel met Schilderbedrijf Theunissen Spankeren: Tel.: 0313 416 970

Mijnzzp.nl