Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

In dit artikel lezen wij dat veel zelfstandigen niet goed weten hoe ze moeten samenwerken met andere ondernemers. Dit verhaal in het artikel is precies de reden waarom wij onze website zijn gestart.
 
Wij merken al jaren dat de zelfstandig ondernemers tegen elkaar worden uitgespeeld. Dit bedoelen wij niet negatief maar is wel een punt van aandacht voor de zzp-er. Er komen steeds meer zelfstandigen bij in Nederland. Wie dit vandaag de dag niet merkt moet maar eens goed zoeken op het internet.
 
Dat er zo veel zelfstandigen bij komen heeft verschillende oorzaken. Denkt u aan ontslag, flexibiliteit op de arbeidsmarkt of u bent met uw 40 levensjaar al te oud voor een werkgever. Deze boodschap is niet voor iedereen even leuk maar helaas is de arbeidsmarkt aan het veranderen.
 
Wij bouwen onze website juist voor de ondernemer die inziet dat netwerken belangrijk is voor de zzp-er. Naast uw eigen profiel op onze website kunt u ook een bozzNo starten. Dit is een apart profiel op onze website waar u met meerdere zelfstandigen een virtueel bedrijf kunt starten. Zo laat u aan mogelijke opdrachtgevers zien dat u een breed netwerk heeft van zzp-ers waar u goed mee samen kunt werken.
 
Op deze manier maakt u als zelfstandige wellicht ook kans op een grote opdracht. Veel zelfstandigen lopen de grotere opdrachten mis omdat de opdrachtgever vaak te veel risico's ziet bij het geven van een grote opdracht aan een kleine zelfstandige.

 

Mijnzzp.nl