Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

 

Wij zijn constant bezig om onze website aantrekkelijker te maken voor uw en onze bezoekers. Regelmatig kunt u verbeteringen en aanpassingen vinden op de website. Wij proberen er alles aan te doen om onze website zo aantrekkelijk mogelijk te houden voor onze leden en bezoekers. Wij hechten erg veel waarde aan de uitstraling van de website. Zo proberen wij te voorkomen dat er bezoekers op onze website komen die alleen willen spammen. Dit moet nu haast onmogelijk zijn doordat bezoekers die geen lid zijn extra controles moeten invoeren voor het verzenden van een bericht. Wij hebben pas een keer een advertentie gehad waar iemand v.....n zocht voor een s..huis. Deze adverteerder hebben wij netjes een mail verzonden dat dit niet de site is hiervoor en de advertentie dan ook verwijderd.
 
Er zijn een aantal leden op onze website die zich ooit geregistreerd hebben en daarna nooit meer iets gedaan hebben. Bij sommige van deze leden komt ook regelmatig de mail die wij verzenden terug. In ons systeem slaan wij deze gegevens op. Het kan zo zijn dat wij deze leden op een gegeven moment verwijderen van onze website. Dit doen wij omdat wij ons systeem schoon willen houden.
 
Wij vragen niet veel maar zien wel graag mooie ingevulde profielen. Er zijn leden die geen foto bij hun profiel hebben staan. Deze leden draaien niet mee op onze voorpagina. Wij willen iedereen vragen die geen foto bij hun profiel heeft staan vragen dit wel te doen. Zo draaien ook deze profielen mee op de voorpagina. Wij hechten hier erg veel waarde aan.
 
Er komt wellicht een keer een tijd dat wij niet meer alles direct kunnen controleren door de grootte van de website. Momenteel hebben wij ongeveer vier nieuwe leden per dag en ongeveer 200 unieke bezoekers per dag. Wanneer deze stijgende lijn doorzet zal het steeds moeilijker worden om meteen in te grijpen wanneer er een rotte appel tussen zit. Wij zullen in de toekomst dan ook regelen dat u kunt aangeven wanneer u rotzooi ontvangt van bezoekers. Wij kunnen dan sneller ingrijpen en maatregelen nemen.
 
Er worden nu al soms advertenties met zzp werk geplaatst waar alleen reclame in staat. De bezoeker kiest dan de optie advertentie met werk en hoopt dat wij dit direct mailen naar alle leden. Dit gebeurt echter niet want wij bekijken eerst de inhoud van de advertentie.

 

Mijnzzp.nl