Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Google gaat in de toekomst uw muis beweging volgen. Bent u iets aan het zoeken op het internet dan gaat Google meten hoelang u met uw muis op een bepaalde link staat. Op de manier wil Google meten hoe relevant een bepaalde link is voor u. Momenteel kunnen ze dit alleen meten wanneer u klikt, dit zal wellicht snel veranderen als het aan Google is.

privacywet

Straks bent u weer een stukje minder anoniem op het internet. Het met de muis staan op een bepaalde link is straks al genoeg om onbewust aan te geven waar uw voorkeur naar uitgaat. Het tijdperk dat u anoniem op het internet kunt rond kijken liggen al ver achter ons.

Ook in de echte wereld

Onlangs is het bekend geworden dat in Amsterdam de toezicht camera's niet alleen uw bewegingen volgen maar ook uw gesprekken afluisteren. Bent u in gesprek met iemand en de man achter de camera wil wel eens weten waar dit gesprek over gaat dan hoeft de man alleen maar een knopje om te zetten om te horen wat u te vertellen heeft. Dus u doet er verstandig aan om uw gesprekken in een gesloten ruimte te voeren en niet te dicht bij een camera te gaan staan.

Oplossing

Maak u niet druk om dit soort dingen. Onze kinderen krijgen straks toch allemaal een chip in hun lichaam bij hun geboorte. Zo weet iedereen waar u kind is van geboorte tot hun overlijden. Betalen doen we dan ook niet meer met een bankpas maar met de chip in ons lichaam.

 

Mijnzzp.nl