Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

src=/userfiles/bannerhalfmijnzzp(130).png

Ook niet-leden kunnen op onze website advertenties plaatsen. Wanneer u geen lid bent vragen wij u alleen om uw email te bevestigen en verder niks. Er zijn geen verborgen kosten. Dus bent u een particulier en wenst u op een simpele manier veel bedrijven te bereiken door een advertentie kunt u op een makkelijke manier een gratis advertentie plaatsen op onze website.
 
Wanneer u een advertentie plaatst maakt het niet uit of dit nu om een offerte gaat of om een directe oproep tot een vakman. Wanneer u een advertentie geplaatst heeft dan zullen wij deze na controle doorsturen naar onze leden in de door u gekozen branche. U kunt tot maximaal drie branches kiezen waar uw advertentie het best in past.
 
Onze leden die dit soort mails willen ontvangen kunnen dan zelf beslissen of ze met u contact wensen op te nemen. Zo krijgt u alleen maar leden die reageren op uw advertentie die dit zelf willen. Zo bereikt u op een makkelijke manier veel van onze leden.
 
Wij willen nog een keer nadrukkelijk melden dat dit geheel gratis en er voor niemand verborgen kosten zijn. Niet voor de adverteerder en ook niet voor de leden van onze website.

 

Mijnzzp.nl