Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Nog eventjes en dan bereiken wij met onze website de 700 leden.

Iedere dag maar weer proberen om weer iets beter gevonden te worden op het grote web. Dat heeft ons gebracht waar wij nu zijn. Onze vaste bezoekers weten wel dat wij iedere keer nieuwe dingen uitproberen op onze website. Langzaam maar zeker begint het een vaste vorm aan te nemen.

De ene keer richten wij ons op de inhoud van de site en de andere keer proberen wij grafisch weer een verbetering aan te brengen. Iedere keer is er wel iets veranderd. Er zijn bij ons nog heel veel ideeën om de site te verbeteren. Te veel om op te noemen en in een keer uit te voeren.
 
Wij danken alle leden die steeds de moeite nemen om te kijken op onze website en alle fouten die ze tegenkomen voor lief nemen. Wij hebben geen uitgebreid testteam die alle fouten kan opsporen en kunnen dus alleen de fouten vinden doordat er activiteiten zijn op onze website. Van iedere foutmelding krijgen wij een automatisch bericht. Hierdoor kunnen wij weer aan de slag om de fouten op te sporen.
 
Wij hopen dan ook dat wij in de toekomst nog veel groter mogen groeien en nog veel meer activiteiten mogen krijgen op onze website.

 

Mijnzzp.nl