Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

\

Bent u vaak druk en ziet u soms door de bomen het bos niet meer? Dan is er goed nieuws voor u. Nog een paar weekjes van lange dagen maken en hard werken en het is tijd voor een periode van rust.

Het belooft een mooie ouderwetse zomer te worden vol met sport. Op 14 juni kunt u de eerste wedstrijd zien die Nederland speelt tegen Denemarken. Dit belooft weer een paar weken van oranje straten en een hoop bbq's met een drankje. En bent u nog aan het nadenken of u een wedstrijd live wenst bij te wonen in Zuid Afrika? Dan is er goed nieuws want er zijn nog zat kaartjes over op het moment.
 
Op Zaterdag 3 juli kunt weer genieten van de Tour de France die dit jaar zijn start maakt in Rotterdam. Dus wanneer u van de wielersport houdt dan kunt u weer een paar weken met een biertje achter de televisie kijken hoe deze mannen 200 kilometer per dag fietsen.
 
Een gouden tip van ons om de zomer goed door te komen is de volgende website. Op deze website kunt u zien waar het bier op het moment in de aanbieding is.

 

Mijnzzp.nl