Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Op onze website proberen wij zo goed mogelijk reclame te maken voor onze leden. Dit doen wij op verschillende manieren. Een nieuwe toevoeging is dat u nu ook uw LinkedIn profiel kunt koppelen aan uw profielpagina. Het netwerken op internet is steeds belangrijker aan het worden voor veel ondernemers. Wij proberen steeds weer vernieuwingen te vinden op onze website zodat u nog beter gevonden kunt worden.

 
Ook uw twitter account kunt u koppelen aan uw profielpagina. Door dit te doen staan uw twitter berichten op uw profiel en komen ze ook op onze voorpagina te staan. Inmiddels hebben al 21 leden dit gedaan. U zult hun tweets regelmatig op onze voorpagina terugvinden. Wanneer u aangeeft dat u uw tweets op onze website wilt weergeven voegen wij u toe op onze twitterlijst. Onze lijst op twitter groeit langzaam door. Wij hebben nu ongeveer 310 volgers.

Wij proberen onze website steeds aantrekkelijker te maken voor onze leden en bezoekers. Wij doen er alles aan om nette profielen op onze website weer te geven. Eerder hadden wij de verplichting om direct bij het registreren een foto te plaatsen bij uw profiel. Dit gaf nog weleens problemen en sommige mensen haakten hier op af. Wij deden dit omdat wij geen lege pagina's op onze website willen. Wij hebben dit nu veranderd. Wanneer u lid bent hoeft u niet direct een foto te kiezen maar wel na het registreren. Wanneer u dit niet doet dan kunt u uw profiel niet openbaar maken en zal hij dus niet op de voorpagina meedraaien. Wij proberen veel te geven en vragen weinig terug. Waar wij wel streng op proberen te leten is dat onze website aantrekkelijk blijft voor bezoekers.

 

Mijnzzp.nl