Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Onlangs hebben wij weer diverse nieuwe zaken aan onze website toegevoegd waar u zeker wat aan gaat hebben.

Verstuur uw eigen nieuwsbrieven


De nieuwe Mijnzzp Index meter is enorm populair! We hebben daarom voor de gebruikers met een Mijnzzp Index iets nieuws aan de site toegevoegd. Wanneer u de Mijnzzp Index meter gebruikt kunt u nu de nieuwsbrief optie aanzetten. Dit betekent wanneer er iemand op uw profiel komt zij zich kunnen inschrijven voor uw nieuwsbrief. Wanneer u minimaal 1 inschrijver heeft voor uw nieuwsbrief kunt u via onze website uw eigen nieuwsbrieven versturen!

Aanmelden voor uw nieuwsbrief is voor de bezoekers van uw profielpagina heel makkelijk. Als het een lid is van de website gaat de aanmelding automatisch, en kunt u zien wie het is. Als het geen lid is van onze website moeten zij per mail bevestigen zij uw nieuwsbrief wensen te ontvangen. Het mail adres laten wij gedeeltelijk zien op uw account. Dit om fraude te voorkomen en vanwege de privacy. Meer over dit onderwerp leest u hier.

De ontvangers van uw nieuwsbrief kunnen zich natuurlijk ook makkelijk weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Vragen, antwoorden, discussie en groepen


Wij hebben hard gewerkt om de groepen pagina te verbeteren. Inmiddels hebben ook een discussiepagina opgenomen op de website. Hier kunnen leden dus vragen stellen en antwoorden geven aan leden. Wij hebben zelf een aantal vragen gesteld op de pagina en hopen dan ook dat u hier gebruik van gaat maken.

Uitgelicht


Zoals u wellicht weet proberen wij iedere maand een nieuw bedrijf op onze website in de spotlight te zetten. Ook deze maand is het weer gelukt om een bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Dit keer gaat het om een makelaarskantoor: beleggingspanden.nl.

 

Mijnzzp.nl