Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Het bedrijfsleven in Europa is tegen het idee om de CO2  beperking te verhogen van 20 procent naar 30 procent. De reden hiervan is dat het op dit moment een verkeerd beeld geeft in de economische slechte tijden.

Wat denkt u
 
Mogen wij een economische slechtere periode als aanleiding gebruiken om maar iets minder aan het milieu te denken? Dan zouden wij ook met zijn allen kunnen zeggen dat we de olie die momenteel nog steeds in zee stroomt voor de kust van Amerika maar moeten laten stromen. Het zijn tenslotte slechte tijden op het moment. Of moeten alle kolencentrales in Nederland maar weer kolen stoken zonder dure filters in de schoorsteen? Dan kan de prijs van de energie tenminste iets naar beneden.
 
Of moeten wij juist investeren in het tegengaan van vervuiling in deze tijden. Ook het investeren in milieu kan extra banen opleveren en de werkgelegenheid helpen. Het aanpakken van milieuvervuiling is dan ook geen gemakkelijk onderwerp. Bedrijven kijken vaak alleen naar winst en zullen zonder overheidsregels veel minder de neiging hebben om problemen aan te pakken.

 

Mijnzzp.nl