Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Winkel

Sinds kort zijn wij een nieuwe Mijnzzp.nl webshop gestart op een nieuwe website, namelijk Zzp-winkel.nl. In deze webshop bieden wij verschillende producten aan die interessant kunnen zijn voor zzp-ers en ondernemers in het algemeen. Deze artikelen zullen wij ook deels opnemen op de advertentiepagina van Mijnzzp.nl, zodat er een goede koppeling ontstaat tussen Mijnzzp.nl en de nieuwe Zzp-winkel.nl. Momenteel hebben wij binnen de webshop acht categorieën opgenomen en worden er al diverse producten door ons aangeboden. Het is de bedoeling dat wij deze webshop de aankomende periode verder gaan vullen met nieuwe producten. Ook willen wij het mogelijk maken voor leden van Mijnzzp.nl en andere bezoekers om hun producten op te nemen in deze webshop, als het om artikelen of producten gaat die handig of nuttig zijn voor ondernemers.

Wilt u zelf een product verkopen via onze webshop? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.

Waarom een aparte zzp webshop

Wij hebben de nieuwe zzp webshop op een eigen domeinnaam opgenomen, omdat wij het belangrijk vinden om het commerciële gedeelte, namelijk de zzp webshop, gescheiden te houden van Mijnzzp.nl. Daarnaast kunnen wij door de losstaande webshop gerichter producten aanbieden. Zzp-winkel.nl is dus een onderdeel geworden van Mijnzzp.nl. Een ander groot voordeel is dat wij de producten van Zzp-winkel.nl ook kunnen tonen op Mijnzzp.nl, waardoor Mijnzzp.nl weer aantrekkelijker zal worden voor bedrijven en bezoekers.

Wij maken gebruik van een aantal partijen waarvan wij artikelen mogen verkopen via Zzp-winkel.nl, maar wij blijven zoeken naar nieuwe aanbieders, zodat wij de webshop de aankomende periode verder kunnen uitbreiden. Binnen Zzp-winkel.nl zullen wij alleen artikelen opnemen die raakvlakken hebben met ondernemers en/of artikelen die bijzonder of uniek zijn. Wij vinden het namelijk belangrijk om onderscheidend te blijven.

Mijnzzp.nl