Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Iets kleins kan uitbloeien tot iets moois

Iedere lente ontstaan er weer nieuwe plantjes die uitbloeien tot iets moois. Niemand weet precies wanneer dit gebeurt. Een beetje warmte is genoeg om de moleculen te activeren en de bloem te laten groeien.

Mijnzzp is net als een bloem

Iedere dag een beetje warmte geven aan onze website en hij bloeit steeds meer. De ene dag krijgt hij meer warmte als de andere maar groeien doet hij. Wat niemand weet is dat wij iedere dag meer warmte moeten geven. Wij hebben een punt aangebroken met de website dat wij dagelijks meerdere nieuwe leden krijgen. Om een voorbeeld te geven: hadden wij in december nog 1900 unieke bezoekers, in maart is dit gestegen naar 5000 unieke bezoekers. Dit is dus meer dan een verdubbeling van het aantal bezoekers. Laten wij hopen dat onze bloem nog lang mag blijven groeien.

Wij doen onze uiterste best om de website steeds beter te maken. Onder water krijgen wij steeds berichten wanneer er iets fout gaat op de website. Zo kunnen wij iedere keer zien waar en hoe er iets mis gaat. Wij proberen deze fouten zo snel mogelijk op te lossen.

Waar wij u nog een keer op willen wijzen als lid van onze website is dat het mogelijk is om een BozzNo te starten. Een BozzNo is een virtueel bedrijf. Door het starten van een BozzNo krijgt u een extra profiel op de website die u met meerdere leden van onze website kunt starten. Zo kunt u laten zien aan mogelijke opdrachtgevers dat u niet alleen staat. De BozzNo profielen zijn nog nieuw. Als er iets mis gaat met het aanmaken van een BozzNo horen wij dit graag van u.

Twitter en LinkedIn

Wij hebben onlangs een paar dingen veranderd aan de website. Zo is het inmiddels mogelijk om uw Twitter account en uw LinkedIn toe te voegen aan uw profiel. Wanneer u uw Twitter account invult zullen wij u volgen als lid. Dit betekent dat uw Twitter berichten bij uw profiel komen te staan en op de voorpagina.

Veranderingen op de voorpagina

Ook hebben wij een verplichting ingevoerd om mee te draaien op de voorpagina. Er zijn enkele leden die geen foto bij hun profiel hebben staan. Deze leden draaien niet mee op de voorpagina die elke vijf minuten verandert. Dit doen wij om de website aantrekkelijk te houden.

 

Mijnzzp.nl