Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Mijnzzp in een nieuw jasje

Zoals u misschien al heeft gezien is mijnzzp.nl helemaal vernieuwd. Het nieuwe ontwerp, waar we erg trots op zijn, ziet er veel frisser uit. Wij danken Dutch Web Promotion voor de geboden hulp bij het ontwerpen. Wij zijn benieuwd naar de reacties op het nieuwe uiterlijk.

Nieuw: bozzNo. Start samen met anderen een nieuw bedrijf

Sinds kort kunt u met meerdere leden van mijnzzp samen een nieuw bedrijf starten. Werkt u als timmerman veel samen met een voegbedrijf, dan kunt u nu samen een nieuw profiel aanmaken. We noemen dit een BozzNo profiel. Zo krijgt u naast uw eigen profiel ook een profiel voor uw werk samen. U kunt onderling de taken verdelen, bijvoorbeeld wie het profiel kan bewerken en wie de e-mails ontvangt. Klik hier voor de bozzNo van team Mijnzzp. Klik hier voor meer informatie over BozzNo.

Mijnzzp gaat internationaal

Mijnzzp is internationaal gegaan en zoekt de grenzen op. Mijnzzp straks voor nog veel meer mensen te bereiken. Omdat het ons opgevallen was in de statistieken dat wij ook vaak door het buitenland bezocht worden, hebben wij besloten onze website te gaan vertalen. Om zo nog meer potentiele klanten naar onze website te krijgen. De beroepen op uw profielpagina worden automatisch vertaald. Binnenkort kunt u ook de tekst op uw profielpagina invullen in de andere talen.

Vanaf vandaag staat onze website (als proef) in het Engels op het internet. Wij zullen het daar niet bij laten, later zal ook een Duitse en een Poolse versie komen.

Mijnzzp krijgt in het buitenland een andere naam. Dit omdat de term zzp daar niet bekend is. Wij zullen straks in het buitenland te vinden zijn onder de naam bozzNo. Mijnzzp blijft in Nederland gewoon mijnzzp, daar zal niet aan veranderen.

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken

Wij hebben met onze website gemiddeld honderd unieke bezoekers per dag, wij zouden het erg waarderen wanneer u een keer uw kennissen een mailtje stuurt met als tip onze website. Alvast bedankt voor de moeite.

Verder wensen wij iedereen prettige feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar.

Met vriendelijke groet,

Mijnzzp Team

 

Mijnzzp.nl