Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Vijf dagen is onze nationale luchthaven gesloten geweest door een vulkaan. In vijf dagen is het iedereen weer eens duidelijk geworden hoe belangrijk Schiphol en de KLM zijn voor ons land. Op de tweede dag dat de KLM niet meer vloog waren er diverse ondernemers op de televisie die grote schade leden omdat ze hun producten niet meer konden vervoeren. Hallen vol met bloemen stond te verwelken. De schade die is veroorzaakt is volgens dit artikel niet te berekenen. Er spelen te veel verschillende factoren mee om een goede berekening te kunnen maken.
 
Soms vergeten wij met zijn allen wel eens dat ons land een echt transportland is. Vrachtwagens zijn maar irritant, omdat ze altijd inhalen op de snelweg met 2 kilometer verschil net wanneer u er aan komt rijden met uw auto. Nu komt u door de vrachtwagenchauffeur weer twee minuten later op uw bestemming. Door de economische crisis zijn er de afgelopen tijden een stuk minder vrachtwagens op de weg. Wie regelmatig op de weg zit zal dit ook wel gemerkt hebben.
 
Wanneer u weer eens achter een vrachtwagen rijdt, denkt u dan eens aan het graan wat de man of vrouw vervoert of de vrachtwagen vol met koelkasten. Wellicht staat u twee dagen later wel in de winkel net die koelkast te kopen.

 

Mijnzzp.nl