Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp
Onlangs zijn we met Mijnzzp de 1.500 leden gepasseerd waar wij wederom erg trots op zijn. Het ledenaantal blijft groeien en de bezoekers en leden weten Mijnzzp steeds beter te vinden en te gebruiken. Wij proberen een veilige omgeving te creëren voor onze leden en bezoekers, zonder dat ze leden lastig gevallen worden met onzin berichten. Mijnzzp draait om de leden en wij zijn steeds bezig om nieuwe diensten uit te proberen waar u als ondernemer iets aan heeft.
 
Dat de leden Mijnzzp waarderen merken wij op verschillende manieren. Een leuk voorbeeld is dat wij steeds vaker zien dat de leden echt moeite doen om een hoog index cijfer te behalen. De index is door ons in het leven geroepen om duidelijk te maken aan bezoekers dat het om bedrijven gaat die veel moeite nemen voor het invullen van hun profielpagina. Op Mijnzzp kunnen leden zoeken op beroepen en op bedrijven met een bepaald index cijfer, zoals bijvoorbeeld bedrijven met minimaal een index cijfer 7. Dit betekent dat bedrijven met een bepaald beroep lager dan een index van 7 dan niet getoond worden.
 
Het aantal dagelijkse bezoekers van Mijnzzp groeit ook gestaag door. Momenteel heeft Mijnzzp ongeveer 300 unieke bezoekers per dag. De diverse bezoekers zijn vaak doelgericht aan het zoeken en de gemiddelde bezoekersduur is relatief lang te noemen.
 
Ook is er weer plek voor een bedrijf wat een keer Uitgelicht wenst te worden op Mijnzzp. Door u aan te melden voor Uitgelicht kunt u met uw bedrijf op een leuke en goede manier extra reclame maken. Na het plaatsen geven wij er ook nog extra aandacht aan in de nieuwsbrief.
 
Wij blijven door bouwen aan Mijnzzp zodat u als ondernemer steeds meer baat heeft bij de website. Wij hebben nog heel veel ideeën in de pijplijn staan die wij nog aan het uitwerken zijn. Ook zijn wij steeds bezig met het verbeteren van de website. De ene keer zijn dit kleine aanpassingen waar u niet veel van zal merken en soms grote aanpassingen.
 

Mijnzzp.nl