Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Het volgende artikel willen wij u niet onthouden. Wanneer u het artikel leest ziet u al snel hoe er over de zzp-er gedacht wordt door sommige partijen. Het artikel begint met nogal wat harde aantijgingen. Zo is kan de zzp-er niet concurreren met grote bedrijven en groeien de zzp-ers niet door. Personeel aannemen is er niet bij en wanneer het mis met u gaat dan staat u al snel bij de gemeente op de stoep om uw uitkering op te halen.

 Wij schrijven wel vaker over de mogelijkheden van zzp-er. In onze ogen heeft de zzp-er de toekomst. In het artikel staat een stuk dat de zzp-er geen personeel aanneemt. Hoe zou dit komen? Wij denken om de zelfde reden dat een zzp-er vaak start. Niemand neemt nog mensen aan die iets te oud zijn. Bedrijven willen geen personeel meer omdat het ontslaan bijna onmogelijk gemaakt wordt. En wanneer u dit wel doet dan mag u een grote zak met geld geven aan uw ex werknemer.
 
In het artikel wordt de zzp-er als een groot risicogeval neergezet. Wij zijn het hier niet mee eens. Wanneer de overheid niks doet voor de werknemers die al snel te oud gevonden worden gaat de marktwerking werken. Mensen zoeken dan zelf wel naar oplossingen. Het is gewoon een feit dat veel zzp-ers starten omdat ze anders niet meer aan het werk komen. Het U.W.V. helpt zelf mensen zonder werk te starten als zelfstandige.

 

Mijnzzp.nl