Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

In dit artikel staat omschreven dat tweederde van alle ict bedrijven in Nederland zelfstandige zijn. In de ict sector is volgens het artikel 91 procent een bedrijf met minder dan tien werknemers. Een van de voornaamste reden om te starten is het verliezen van een baan.

Wij schrijven wel vaker over de alsmaar groeiende markt van zzp-ers. Volgens het artikel is een van de voornaamste oorzaken van het starten van een eigen bedrijf het verliezen van een baan. Dit is volgens ons iets te kort door de bocht. Zaken als vrijheid spelen ook mee, de keus als, voor wie ga je werken en hoelang wilt u er werken zijn niet te onderschatten factoren vandaag de dag. Ook speelt er mee dat sommige mensen simpelweg niet meer aan het werk komen als ze in loondienst willen blijven werken. Werkgevers van deze tijd willen flexibiliteit op de werkvloer. Gewoon per project werken en daarna kijken we wel weer. Een van de belangrijkste dingen is dat dit niet alleen voor de opdrachtgever telt maar ook voor de zzp-er. Wellicht is ergens anders wel een leukere opdracht te vinden.
 
Het is vandaag niet meer te ontkennen dat in bijna alle sectoren steeds meer zzp-ers komen. Wat begon in de bouw is in een rap tempo aan het uitbreiden over alle sectoren in Nederland. Wij proberen op onze website de zzp-er te laten netwerken op een vrije leuke manier. Wij hebben daarvoor de BozzNo profielen bedacht op mijnzzp. Het werken als zelfstandige kan soms erg eenzaam zijn. Op onze website kunt u laten zien via een BozzNo dat u niet alleen staat en in een virtueel bedrijf werkt met nog zes andere zzp-ers. Zo kan een mogelijke opdrachtgever op een makkelijke manier zien dat hij niet alleen u benadert maar ook nog vijf anders zelfstandige. Een BozzNo starten kan naast uw eigen profiel. Zo maakt u dus nog maar kans op een leuke opracht via onze website.
 
Wij zijn ook benieuwd hoe u tegen de zzp markt aankijkt. Zijn wij van mijnzzp de enigen die zo denken of kunnen wij meer zelfstandigen vinden die zich graag willen profileren op een goede manier. Het werken als zelfstandige is iets moois. Echter is het soms erg eenzaam en is het goed wanneer u eens met collega's kunt praten over de zaken die u tegen komt in het dagelijks leven. Wij proberen dit mogelijk te maken voor u door middel van de BozzNo profielen.

 

Mijnzzp.nl