Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Een bedrijf kan snel groeien maar ook snel vallen. Dit is het bedrijf Upstairs overkomen. Wat een paar jaar terug startte met veel reclame in het programma "eigen huis en tuin" is nu alweer ten onder gegaan. Upstairs was in veel televisieprogramma's terug te vinden met hun oplossing voor het renoveren van trappen. Woningbezitters hadden hier vaak duizenden euro's voor over.

 Vorig jaar had het bedrijf nog een omzet van 17 miljoen euro. Bij Upstairs werkten dan ook maar liefst 167 mensen. Een doorstart voor het bedrijf zit er hoogstwaarschijnlijk niet meer in.
 
Dat het bedrijf ten onder is gegaan komt hoogstwaarschijnlijk mede door de crisis. Ook is het bedrijf bij het televisie programma Tros Rader niet al te positief in het nieuws gekomen. In het programma maakten ze duidelijk dat Upstairs het niet zo nauw nam met het geven van de beloofde garantie. Klanten die schade hadden door normaal gebruik kregen vaak geen garantie, aldus Rader.
 
In vroegere tijden zou hier nooit iemand iets van gehoord hebben. Echter zijn de tijden veranderd en kunnen bedrijven niet meer anoniem opereren. Wanneer een programma als Rader een bedrijf onder de loep neemt moet je als bedrijf sterk in je schoenen staan om een goed weerwoord te geven. Zo zijn er dit programma al veel onderwerpen onder loep genomen waarna bedrijven ineens wel flexibel worden.

 

Mijnzzp.nl