Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Al zeker 2 jaar horen wij allemaal in het nieuws dat het slecht gaat. De beurzen gingen deze week weer hard naar beneden. De euro haalt zijn tienjarig bestaan niet volgens sommigen en onze huizen zijn niks meer waard.

Hoe zit dit dan?

Als het zo slecht gaat met iedereen en niemand meer iets durft te ondernemen, hoe kan het dan dat de KLM  tussen de honderd en honderdvijftig vliegtuigen wil gaan bestellen. En dat de huizen in Amerika al weer sneller verkocht worden. Is dan stiekem niet iedereen failliet gegaan tijdens de crisis? En zijn er nog bedrijven die kunnen investeren?
 
Buiten het feit dat er wel degelijk een hoop mis is in de wereld en er veel mensen in de problemen zijn gekomen door omstandigheden is er ook een hoop paniek de wereld in gebracht. Een paar weken terug hoorden wij nog in het nieuws dat we niet met het vliegtuig op vakantie konden gaan door de vulkaan in Ijsland. Of nog erger dat alle vulkanen op uitbarsten stonden. Nu enkele dagen later is er niet veel meer aan de hand. Het lijkt soms wel of wij een beetje spanning nodig hebben om ons door het leven te slepen.

 

Mijnzzp.nl