Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Wordt u ook wel eens wakker en denkt: dat is een goed idee? Vaak vervagen de ideeën even snel als u ze bedacht heeft. Gedachten als 'dit kost veel geld om te maken', 'bestaat het niet al' en 'hoe kom ik daar achter' zullen de meeste wel kennen.

Wij hebben naast onze website ook nog eenideetje. Op deze website kunt gratis uw idee plaatsen en laten beoordelen door andere leden. De gedachte achter deze website is het beoordelen van ideetjes en tips geven over uw idee. Grote bedrijven hebben hele afdelingen vol met mensen aan het werk die nieuwe dingen bedenken en maken. Dit is een dure vorm van onderzoeken.
 
Op eenideetje willen wij de ideetjes laten beoordelen door de leden en zo komt vanzelf naar boven wel idee goed is en kans maakt volgens de leden. Wanneer u een idee beoordeelt krijgt u hier aandelen voor. Het gaat echt leuk worden als bedrijven de website ontdekken en zo vanzelf zien wat de leuke en goede ideeën zijn  Zij hebben het geld en de mogelijkheden om een idee ook echt uit te kunnen werken. Wanneer een idee echt in productie genomen wordt zit u goed als aandeelhouder.
 
De website is geheel gratis en heeft inmiddels meer dan 100 leden. Er staan ook al veel ideetjes op. Wat dacht u van een anti magnetron of een voordeur butler. Als u het niks vindt geeft u gewoon 0 aandelen. Is het wel een goed idee volgens u dan geeft u bijvoorbeeld 40 aandelen.

 

Mijnzzp.nl