Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Onlangs heeft de Duitser Josef Schlarmann van de partij van Angela Merkel (CDU) geroepen dat Griekenland de Acropolis maar moet verkopen om aan geld te komen. Of maar een aantal van de eilanden te verkopen. Griekenland heeft dan ook dringend geld nodig. Inmiddels is hier al een oplossing voor gekomen.

Wat denkt u?
 
Moeten wij Griekenland helpen of maar laten vallen? In Duitsland is een hoop weerstand geweest tegen de hulp voor Griekenland. Nu roepen diverse partijen in Duitsland dat het de fout van Griekenland zelf is door te sjoemelen met hun boekhouding. Net of heel Europa dit niet al jaren wist. De West Duitsers betalen allemaal al heel lang een extra belasting om Oost Duitsland op te kunnen bouwen. Iedere Duitser betaalt mee aan de opbouw van Oost Duitsland. Dit is een soort van solidariteit belasting.
 
Als de Duitsers hun problemen zelf kunnen oplossen waarom de Grieken dan niet? Er zijn grote rellen geweest tegen de bezuinigingen van de Griekse regering.

Wat zouden wij kunnen verkopen?
 
Wellicht een paar eilanden? Er is vast wel een rijke Nederlander te vinden die Ameland willen kopen van de regering. Of wat dacht u van Madurodam in Den Haag. Dan koopt u heel Nederland in het klein. Wat het moet gaan kosten? Wij hebben geen idee.
 
Tegen de tijd dat het zo ver is dat wij onderdelen van het land moeten verkopen dan krijgen wij vast wel wat handige tips uit Duitsland.

 

Mijnzzp.nl