Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Google gaat proberen de televisie kijker te veranderen. In deze moderne tijd lijkt de televisie soms nog een achter gesteld kindje te zijn. Op het moment kunt u nog niet veel meer dan teletekst kijken op uw televisie of het live starten van een film. Google gaat nu als nummer zoveel proberen om de televisie met internet te laten verbinden.

Wanneer Google zich hiermee gaat bemoeien kan het zijn dat we over een paar jaar totaal anders met onze televisie zullen omgaan. Buiten het op een normale manier naar programma's kijken op uw televisie kan het zomaar zijn dat u rechtstreeks benaderd zult worden wanneer u iets bekijkt. Of dit nu reclame zal worden of een aanvulling op uw bekeken programma zal de toekomst leren.
 
Straks hoeft u dan ook wellicht geen spelcomputer meer te kopen. Gewoon via de televisie de applicatie spelletjes starten en dan maar spelen op de televisie. Ook het hebben van een aparte radio is dan wellicht verleden tijd. Een muziek clip kijken doen we gewoon via YouTube rechtstreeks op de internet televisie.
 
Google heeft de beste papieren om dit nieuwe concept op een goede manier te laten slagen. Door een brede steun van ontwikkelaars en hun ruime budget  Dus wellicht kunt u beter nog even wachten met de aankoop van uw 3D televisie. Straks koopt u hem en kunt over 2 jaar weer een nieuwe 3D internet televisie kopen op de markt.

 

Mijnzzp.nl