Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

In het volgende artikel lezen wij dat een baas zich mag bemoeien met de leefstijl van een werknemer. Toevallig hebben wij een tijdje terug een artikel geschreven over mogelijke veranderingen in de toekomst. Er zijn veel mensen die het als een plicht zien dat de werkgever de werknemer aanspreekt op zijn leefstijl.
 
De wereld is steeds harder aan het worden en mensen worden steeds meer aangesproken op hun eigen verantwoordelijkheid. Dit zijn dingen die wij dagelijks merken. Dit is dan ook volgens ons een van de belangrijkste oorzaken dat steeds meer mensen als zzp-er gaan werken. De arbeidsmarkt verlangt dit gewoon steeds meer.
 
In het nieuws horen wij vaak dat werkgevers mensen kansen moeten bieden en dat werkgevers er alles aan moeten doen om personeel te houden. Ondanks deze positieve berichten zijn er grote bedrijven die massaal hun productie verplaatsen naar landen waar arbeid veel goedkoper is. De wat oudere werknemer kan het vaak wel vergeten bij een sollicitatie. Deze groep mensen krijgt vaak het advies om dan maar als zelfstandige te starten.

 

Mijnzzp.nl