Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Dus u werkt als zelfstandigen of in loondienst en u verdient niet de hoofdprijs en wilt een huis kopen? Nou vergeet het maar. 
 
Volgens Sander Meijers van Verkoopvordering komt het steeds meer voor dat kopers een financiering niet meer rond krijgen lezen wij hier.

Het krijgen van een financiering voor uw huis of bedrijf is steeds moeilijker aan het worden. De meeste ondernemers weten dit al jaren. Wanneer u als zelfstandige een huis koopt moest u al vaak een eigen inbreng meebrengen. Mensen die in loondienst werken kunnen vaak wel het hele bedrag lenen plus de kosten koper van een huis. Wellicht dat dit in de toekomst zal veranderen en ook deze groep minder kan lenen.
 
Het is maar goed dat de banken gered zijn en ze de verliezen bij hun klanten kunnen verhalen. En gaat u toch proberen om een financiering te krijgen voor een huis. Zorg dan dat u uw telefoonrekening op tijd betaald is. Anders staat u bij het B.K.R. geregistreerd en kan u de hypotheek wel vergeten
 
Een simpele rekening van een paar tientjes te laat betalen is genoeg om u voor langere tijd geen krediet te verlenen. Het is maar goed dat de A.F.M. er is.

 

Mijnzzp.nl