Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Google waarschuwt voor een data explosie. Uw hele leven zal via internet beschikbaar worden. Google geeft dan ook aan met behulp van kunstmatige intelligentie te kunnen voorspellen wat u op een dag gaat doen. De topman van Google, Eric Schmidt, maakt zich dan ook grote zorgen wat de toekomst gaat brengen. Volgens de topman van Google zijn de mensen niet klaar voor wat de toekomst gaat brengen.

Deze gevoelige trend is haast niet meer te stoppen. Er zijn nog steeds mensen die niet vindbaar willen zijn op het internet maar die zullen ook een keer om moeten gaan. Wanneer u nergens vindbaar bent op het internet bestaat u eigenlijk al niet meer. Kijk maar eens naar Facebook. Deze website heeft inmiddels meer dan een half miljard leden.

Het is wel een beetje gek dat de topman van Google roept dat hij bezorgd om de toekomst. In dit artikel staat omschreven dat de zelfde Google uw muisbewegingen gaat volgen om u relevantere zoekresulaten te kunnen geven.

Wenst u niet vindbaar te zijn op het internet dan zal u heel goed moeten oppassen welke informatie u deelt op het net. En bent u toch vindbaar bij Google dan kunt u de volgende link gebruiken om een website te vinden om uzelf te ontgoogelen. Het zal u wel een paar maanden kosten maar wellicht lukt het op een dag.  Via suicidemachine.org kunt u zelfs al uw sociale netwerken uitschakelen. Succes! Ps. Wij stellen het wel op prijs als u lid van Mijnzzp.nl wordt, vanzelfsprekend.

 

Mijnzzp.nl